(ВИДЕО) Најголемо филмско промашување во Кина на гигантот Алибаба со филмот Асура кој чинеше 100 милиона да се направи а заработи само 7 милиони на кино благајните!

Објавено на 18.07.2018 во 01:25:22 часот | Филмови

Линк до сторијата овде.

 

 

* реклами:

 

 

Филмови

Македонија