ШЕФ НА ЕДНА КОМПАНИЈА ВО САД МУ ГО ДАДЕ СВОЈОТ АВТОМОБИЛ НА РАБОТНИК КОЈ ПЕШАЧЕЛ 30 КИЛОМЕТРИ ЦЕЛА НОЌ ЗА ДА ДОЈДЕ НА РАБОТА ОТКАКО МУ СЕ РАСИПАЛ АВТОМОБИЛОТ

Објавено на 18.07.2018 во 01:41:38 часот | Забава

Во Америка многу се цени работата и работливоста, нешто како во Германија и Јапонија, тој менталитет е клучен за успехот на САД.

Затоа оваа сторија не е за изненадување, шефот на една компанија во САД му го даде својот личен автомобил на својот работник кој пешачел цела ноќ за да дојде на работа откако му се расипала колата.

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија