(ВИДЕО) ПРЕКРАСЕН СПОТ: Еве што ќе добијат македонските земјоделци со влезот на земјата во ЕУ!

Објавено на 18.07.2018 во 21:15:12 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет