(ВИДЕО) ПУШТЕНА НОВАТА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО РАДОВИШ ВРЕДНА 6 МИЛИОНИ ЕВРА!

Објавено на 18.07.2018 во 23:32:00 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет