(ВИДЕО) Комичарот Тревор Ноа се скара со францускиот амбасадор во САД за тоа дали победи Франција или Африка на светското во Русија

Објавено на 19.07.2018 во 03:53:06 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија