НОВА ГРАДИНКА ВО ТЕТОВО ВРЕДНА 5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

Објавено на 19.07.2018 во 18:22:13 часот | Македонија

Најдобри услови за најмладите во Тетово, токму и со оваа цел целосно ја реконструираме градинката Младост лоцирана кај Тетекс во Тетово.
За оваа комплетна реконструкција издвоивме 5 милиони денари.
Поголема енергетска ефикасност и помали трошоци на градинките за нивно подобро функционирање .
Годинава започнавме тука , а во идниот период во план се и реконструкции на сите градинки каде е тоа потребно.
Нашите деца заслужуваат само најдобро!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет