(ВИДЕО) БОЧВАРСКИ: Желбата на Претседателот Глигоров беше, Македонија стабилна, просперитетна, напредна, граѓанска држава, оаза на мирот, лидер во регионот, членка на ЕУ и НАТО. Ќе ја исполниме неговата желба!

Објавено на 19.07.2018 во 18:34:42 часот | Македонија

Желбата на Претседателот Глигоров беше, Македонија стабилна, просперитетна, напредна, граѓанска држава, оаза на мирот, лидер во регионот, членка на ЕУ и НАТО.
Ќе ја исполниме неговата желба.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет