(ВИДЕО) ПРВИТЕ ЛУЃЕ ВО МВР ЛИЧНО ДЕЛЕА ФЛАЕРИ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ ЗА ДА СЕ ВОЗИ ПОЛЕКА И ВНИМАТЕЛНО ДО ЛЕТНИТЕ ДЕСТИНАЦИИ

Објавено на 19.07.2018 во 19:46:49 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет