ДЕМАНТ: УРЕДНИКОТ НА ОХРИД СКАЈ ИЗМИСЛИ ИЗЈАВА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ОО СДСМ КИЧЕВО!

Објавено на 19.07.2018 во 19:59:37 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет