БРАВО ЗА ГРАД СКОПЈЕ: НОВА УРБАНА ОПРЕМА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК

Објавено на 19.07.2018 во 20:25:26 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет