ЛИДЕРОТ НА ПАРТИЈА НА ДВИЖЕЊЕ НА ТУРЦИТЕ ДАДЕ ОТЧЕТ ПРЕД ЧЛЕНОВИТЕ НА ПАРТИЈАТА

Објавено на 19.07.2018 во 20:40:46 часот | Македонија

 
July 16 · 
 
Sorumluluk üstlenen ve üstlendiği sorumluluğun hesabını verebilen tek parti THP’dir. 
#ilerliyoruz

Да се даде отчет за сработеното пред граѓаните е доказ за високата демократска свест.
#продолжуваме
#одименапред

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет