(ВИДЕО) СВЕТОТ ВО ШОК: Израел се повеќе се однесува како Наци Германија пред 80 години!

Објавено на 19.07.2018 во 20:50:08 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија