(ВИДЕО) КОЧО АНЃУШЕВ СЕ СРЕТНА СО РАБОТНИЦИТЕ ОД ГИГАНТОТ ФЗЦ КУМАНОВО: Владата не може да ги решава проблемите на приватните фирми, Македонија нема нафта!

Објавено на 19.07.2018 во 21:21:11 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет