(ВИДЕО) ПЕТАР БОГОЈЕСКИ РАСТУРА: Идејата предвремени избори заедно со референдумот е добра идеја и ВМРО ДПМНЕ треба да ја поддржи!

Објавено на 19.07.2018 во 21:46:23 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет