(ВИДЕО) БУНТУР РАСТУРИ НА КУРТОН АЛФА: Ние ВМРО-вците треба да се помириме со тоа дека паднавме од власт поради наши грешки а не поради некаков заговор на странски мрачни сили!

Објавено на 19.07.2018 во 21:55:34 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет