(ВИДЕО) ПОСЛЕДЕН ОБИД НА ДПМНЕ ДА ГО ЗАКОЧИ РЕФЕРЕНДУМОТ, ИЛЧЕ ГЕБЕЛС ПОЧНА ДА КОЛНЕ ШТО АМАНДМАНИТЕ НЕ БИЛЕ ПРЕВЕДЕНИ НА АЛБАНСКИ?!

Објавено на 19.07.2018 во 23:05:58 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет