(ВИДЕО) ВО АМЕРИКА НЕМА ЛИЦЕМЕРИЕ ПРЕД КАМЕРИ: Вупи Голдберг ја испартали трамповката Џанин Пиро од студио со зборовите - БРИШИ, НЕ САКАМ ВЕЌЕ ДА ТЕ ГЛЕДАМ!

Објавено на 20.07.2018 во 00:39:46 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија