(ВИДЕО) КРАТОК ФИЛМ ЗА КИРО ГЛИГОРОВ, ТОЈ ПОЛЕКА ЗА СДСМ СТАНУВА ТОА ШТО ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ КОНЗЕРВАТИВЦИ Е РОНАЛД РЕГАН, ПОЛИТИЧКИ МИТ И ИДЕАЛ

Објавено на 20.07.2018 во 00:43:12 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет