(ВИДЕО) АЛО БАРДОВЦИ, КОГА МИСЛИТЕ ДА ПОЧНЕТЕ ОВИЕ ДА ГИ СОБИРАТЕ: Смешно чиче со гигантски уши тврди дека Македонија се простирала до Јужна Африка пред 100 000 години!

Објавено на 20.07.2018 во 02:26:51 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет