ВЛАДАТА ДОНЕСЕ ОДЛУКА ДА СЕ ФОРМИРА ВЛАДИНО ТЕЛО КОЕ ЌЕ СЕ ГРИЖИ ЗА ПОМОШ НА МЛАДИ КОРИСНИЦИ НА ДРОГА

Објавено на 20.07.2018 во 11:37:28 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет