ШЕСТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА СЕАД КОЧАН, ТРИ ГОДИНИ ЗА ВАСИЛИЈЕ АВИРОВИЌ, ТРАНСМЕТ И СИЛЕКС ДА ВРАТАТ 17 МИЛИОНИ ЕВРА!!!

Објавено на 20.07.2018 во 12:36:01 часот | Македонија

Судот ги осуди Сеад Кочан и Васлије Авирович на казна затвор од 6 односно 3 години затвор!

Исто така Трансмет и Силекс се казнети со по 2 милиони денари и забрана за учество на тендери.

Исто така треба да вратат 17 милиони евра имот!!!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет