(ВИДЕО) КРИМИНАЛЕЦОТ СЕАД КОЧАН КОЈ ДОБИ НАГРАДНО ПАТУВАЊЕ ОД 6 ГОДИНИ ВРЕДНО 17 МИЛИОНИ ЕВРА ДОБИЛ НАД 200 МИЛИОНА ЕВРА ТЕНДЕРИ!

Објавено на 20.07.2018 во 22:41:42 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет