(ВИДЕО) АМЕРИКАНСКИ НОВИНАР СЕ ОБИДЕ ДА МУ ПРЕДАДЕ ДОКАЗИ НА ПУТИН ЗА ВМЕШАНОСТА НА РУСКИ АГЕНТИ ВО ИЗБОРИТЕ ВО САД, ТОЈ ОДБИ ДА ГИ ЗЕМЕ

Објавено на 21.07.2018 во 22:25:27 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија