ОВА НЕ СЕ ПРОПУШТА: Каролина и нејзиниот бенд доаѓаат во Битола и во Охрид со двочасовени open air концерти и тоа на 10-ти и 11-ти август, на најубавите концертни простори во Македонија, Антички театар Охрид и Хераклеја

Објавено на 22.07.2018 во 22:08:40 часот | Забава

После успешно распродадената пролетна турнеја во повеќе концертни сали низ градовите во Македонија, Каролина и нејзиниот бенд доаѓаат во Битола и во Охрид со двочасовени open air концерти и тоа на 10-ти и 11-ти август, на најубавите концертни простори во Македонија, Антички театар Охрид и Хераклеја.

Билетите во продажба во Југотон, продажната мрежа на ККЗС како и онлајн на www.avalon.mk &www.kupikartizase.com

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија