(ВИДЕО) ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД НА УЛИЦА ВО ЦЕНТАРОТ НА ТОРОНТО, КАНАДА, ДВАЈЦА УБИЕНИ, НАД 10 РАНЕТИ, НАПАЃАЧОТ УБИЕН ОД ПОЛИЦИЈАТА

Објавено на 23.07.2018 во 14:09:50 часот | Свет

Toronto shooting latest:

- Two victims dead, 12 others injured.

- Suspected shooter also dead, killed by police during gunfight.

- Toronto police have no motive for the shooting.

Линк до видеото овде.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија