(ВИДЕО) Е овој знае како да врзе товар на кола, мора да работи со дрва и цел живот да товара дрва на трактори...

Објавено на 24.07.2018 во 04:09:45 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија