(ВИДЕО) Водителката на вести на босанската ХАЈАТ се расплака поради смртта на симболот на мајките од Сребреница, Хатиџе Мехмедовиќ

Објавено на 24.07.2018 во 16:20:21 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија