ОВАА ФОТКА ОД УЖАСОТ ВО ГРЦИЈА ГИ РАСПЛАКА СИТЕ, ЗА ЖАЛ ПОВЕЌЕТО ЖРТВИ ВО ПОЖАРОТ СЕ МАЛИ ДЕЧИЊА КОИ НЕ ЗНАЕЛЕ КАКО ДА ИЗБЕГААТ ОД ОГНОТ

Објавено на 24.07.2018 во 20:55:46 часот | Балкан

Дали оваа душа заслужила да се ситите?? ДАЛИ??
 
Ве читам и си викам фала му на бога што израснав во нормален човек во мешана средина..
 
Ве читам како се враќате назад во историјата и паламудите и колнете и се ситите..ВИЕ СТЕ БОЛНИ..ТЕШКО БОЛНИ !!!!
 
Сочуство до фамилиите на починатите..Сочуство до грчкиот народ 😢😢😢
 

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија