ПРОГЛАСЕНА ТРОДНЕВНА ЖАЛОСТ ВО ГРЦИЈА: Околу 80 починати и 200 ранети во најголемиот пожар во Грција во последните неколку декади!

Објавено на 24.07.2018 во 21:47:01 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија