(ВИДЕО) Европа гори поради глобалното затоплување, во Јапонија е прогласена елементарна непогода поради поплавите и топлиот бран, елементарните непогоди во светпт се зголемени 4 пати во последните 5 децении!

Објавено на 24.07.2018 во 23:11:16 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија