(ВИДЕО) АПОКАЛИПТИЧНИ СНИМКИ ОД ХЕЛИКОПТЕР: Пола Атина е црна како ќумур!

Објавено на 24.07.2018 во 23:19:57 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија