(ВИДЕО) Ако идете во Америка, наместо во глупиот Лас Вегас, одете на тура со воз низ долината Напа во Калифорнија каде се прават најдобрите вина во светот, подобри и од тие во Франција!

Објавено на 24.07.2018 во 23:56:11 часот | Кујна

 

 

* реклами:

 

 

Кујна

Македонија