(ВИДЕО) Прекрасната приказна за бракот на актерите Мајкл Џ Фокс и Трејси Фокс, кои се 30 години заедно и имаат 4 деца иако тој е болен од паркинсова болест

Објавено на 25.07.2018 во 03:35:59 часот | Здравје

 

 

* реклами:

 

 

Здравје

Македонија