(ВИДЕО) Јапонците измислија Џамија на тркала, ќе се користи за наредното светско фудбалско првенство во Јапонија

Објавено на 26.07.2018 во 13:21:11 часот | Технологија

Линк до видеото, овде.

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија