(ВИДЕО) Женава е страва: По 30 години презентирање вести, се пензионира малата Ли Ли Шин, цела Австралија плаче, таа со нејзиниот остар јазик и интелект ја освои нацијата

Објавено на 26.07.2018 во 14:56:48 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија