(ВИДЕО) ХОРОР ВИДЕО: Погледнете како пожарот ги голташе куќите во Атина, не се знае дали човекот кој снима преживеал...

Објавено на 27.07.2018 во 19:07:23 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија