(ВИДЕО) Оваа ако фати да се бави со политика ќе биде новата Обама: Активистка растури конзервативен новинар кој ја навредуваше за изгледот!

Објавено на 28.07.2018 во 13:14:40 часот | Забава

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија