(ВИДЕО) И АЛЕКСАНДАР СТАНКОВИЌ ОД ХРТ АПЕЛИРА ЗА ПРЕКИН НА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА И ПОВИЦИТЕ ЗА ЛИНЧ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ!

Објавено на 28.07.2018 во 22:25:59 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија