ЦРНИ ГРУЈО ПОСТОИ, СЕ ВИКА МУГАБЕ, ИАКО ПАДНА ОД ВЛАСТ УШТЕ ДРЖИ ПРЕСОВИ ПРЕД МИЛИОН МИКРОФОНИ

Објавено на 29.07.2018 во 13:48:17 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија