(ВИДЕО) И ПУТИН СО ГРУЈОВИ ФИНТИ ГИ ЛАЖЕ РУСИТЕ ДЕКА СЕ БОРИ ПРОТИВ КРИМИНАЛОТ СО ТОА ШТО ЌЕ ФАТИ ВАКВИ СИТНИ ЛОПОВИ

Објавено на 29.07.2018 во 16:02:03 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија