(ВИДЕО) ГОЛЕМИ ПОЖАРИ ДИВЕАТ ВО КАЛИФОРНИЈА, 40 000 НАРОД ЕВАКУИРАНИ, 5 МРТВИ

Објавено на 29.07.2018 во 18:33:41 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија