(ВИДЕО) ОВА ТРЕБА ДА СЕ УЧИ У ОСНОВНО: Слабеењето и дебелеењето објаснети хемиски и математички, значи никакви напитоци за детоксикација бе дечки, само трчање, одење, вежбање му е мајката, не се заебавајте!

Објавено на 29.07.2018 во 21:30:34 часот | Здравје

Не со пиење вода, или со разни шејкови за слабеење, туку со ВЕЖБАЊЕ!!! ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ!!!

Човечкото сало излегува од телото преку дишење и потење, значи ако одите, трчате, вежбате, работите, копате, се сексате итн итн, тогаш ќе ослабите!

 

 

* реклами:

 

 

Здравје

Македонија