ЛОС АНЏЕЛЕС СО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ГРАДОТ ВО ЗЛАТНА БОЈА СЕ ПРОСТИ ОД НАЈДОБРИОТ КОЛУМНИСТ НА ТЕМА РЕСТОРАНИ И ХРАНА, ЏОНАТАН ГОЛД, КОЈ ПОЧИНА НА 57 ГОДИНИ

Објавено на 29.07.2018 во 22:09:57 часот | Кујна

 

 

* реклами:

 

 

Кујна

Македонија