(ФОТО ГАЛЕРИЈА) БУЈОТО сеуште ги прави најдобрите кујни во земјава уште од 1978-ма година па се до денеска!

Објавено на 30.07.2018 во 02:25:56 часот | Дом

Нашиот најнов модел на кујна VALENCIA, изработен од врвни материјали со најквалитетен оков, опремен со највисокото ниво на дополнителна опрема, Ве покануваме да го погледнете и во нашиот салон на ул Трета Македонска бригада, спроти American College.

-------------------------

Our latest kitchen model is VALENCIA, made only from highest quality materials with the highest quality fittings, equipped with the highest level of additional equipment, we invite you to take a look at it in our showroom at ul. Third Macedonian Brigade, across the street from American College.

Целиот каталог на кујни на Бујото можете да го видите на овој линк.

 

 

* реклами:

 

 

Дом

Македонија