СДСМ: Со денешната програма, МТВ јавно ги погази националните стратешки интереси, одговорност мора да има, да си поднесат оставки сите уредници, менаџментот и програмскиот совет!

Објавено на 03.08.2018 во 00:07:31 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет