#Референдум #ФактиЗаДоговорот

Објавено на 06.08.2018 во 00:00:37 часот | Македонија

✔️Македонска химна
✔️Македонски грб
✔️Македонско знаме
✔️Македонски јазик
✔️Членство во НАТО
✔️Преговори со ЕУ 🇲🇰🇪🇺

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет