(ФОТО ТРАГИКО) ПИНГ ФИЛИПЧЕ, ЦАРОВСКА, КАКВИ СЕ ОВИЕ ГЛУПОСТИ ВО СТРУМИЦА?!

Објавено на 06.08.2018 во 10:17:11 часот | Македонија

За самохраните мајки, породување на улица или во парк??!?!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет