НЕВЕРОЈАТНО ФОТО ОД ВРЕМЕТО КОГА СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЌ БЕШЕ НАЈДОБАР БАНКАР НА БАЛКАНОТ, ПРЕД ДА СТАНЕ ДИКТАТОР

Објавено на 06.08.2018 во 10:20:00 часот | Историја

 

 

* реклами:

 

 

Историја

Македонија