СДСМ: Бесрамно, изгубената ВМРО ДПМНЕ предлага споменици за жртвите од поплавите, а не презеде ништо за таква кастрофа да не се случи

Објавено на 06.08.2018 во 19:37:38 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет