(ВИДЕО) СИРОТИ ВМРОВЧИЊА: Паднаа од власт, и митинзите им личат на бедни локални собиранки пред селска чешма, додека беа на власт тоа беа невидени ПР спектакли на кои Гебелс може само да се крсти со лева рука!

Објавено на 06.08.2018 во 21:33:29 часот | Македонија

 

Додека беа на власт цели 11 години, митинзите на ВМРО ДПМНЕ за разни празници изгледаа спектакуларно.

Значи разни гигантски дисплеи, сценографии, пејачи, оратори, народ на публика итн итн, еден ваков настан во тоа време кошташе едно 100 000е минимум...

Истите беа снимени од Томато Продукција со кранови, 3-4 камери, разни светла, ефекти, огномети чуда и врагови, но лесно беше, долгата рака на ВМРОООУУУ беше длабоко набутана во народната каса.

Сега откако паднаа од власт, митингот за втори август во Струга изгледаше вака:

Две три знаменца растргнати на неколку железа, една бина и една камера која се тресеше цело време, греота, трагедија у пичку матер...

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет